Beter hardlopen dankzij deze geweldige tip (Video)

Zomers weer nodigt mij altijd extra uit om te gaan sporten. Het mooie weer en het bikiniseizoen zijn al een reden op zich om de hardloopschoenen uit de kast te halen. Extra motivatie zorgt ervoor dat ik in de zomer uiteindelijk meer sport, maar het sporten zelf vind ik in de winter fijner. Het aanhoudende warme zomerse weer zorgt ervoor dat mijn uithoudingsvermogen tijdens het hardlopen een stuk lager is, elke vijf minuten een drink pauze klinkt misschien overdreven, het is toch echt nodig.

Het aantrekken van minder sportkleding is een optie tegen het warme weer, maar waar verstop ik dan alle technologische gadgets? Telefoon die bijhoudt hoeveel, hoe hard en hoe lang ik loop, oordopjes voor muziek en een handslagmeter die ik bevestig op mijn borst. Ik ben verslaaft aan al deze snufjes en elke week bekijk hoe het met mijn statistieken gaat. Als het dan een week minder goed is gegaan, probeer ik dat de week er na weer goed te maken. Zonder deze app zou het lopen een stuk minder uitdagend zijn. 

Erg leuk dus, maar minder leuk met het mooie weer. Een telefoonband om mijn arm en dus een hartslagmeter om mijn borst. De uitvinding: TomTom heeft hier één apparaat van gemaakt, het nieuwe Runner Cardio horloge. Dit horloge bevat een geïntegreerde hartslagmeter, waardoor een uitgebreide en onhandige hartslagmeter op je borst onnodig is. Het horloge ziet er ook heel sportief uit en is dus megahandig.

Hoe kan je beter uitbeelden hoe handig zo een horloge is tijdens deze mooie zomerdagen? Door een super knap Victoria Secret Model, Alexandria Morgan, er strapless mee te laten hardlopen. Het resultaat? Een onwijs sexy video die de must van dit horloge laat zien. Benieuwd naar haar ‘hardloopprestaties’?  Bekijk dan onderstaande video.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>