5 manieren om je dijen cellulitis-vrij te maken

Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is iets waar veel vrouwen vanaf willen. Maar hoe kom je daar nou vanaf? In deze blogpost geef ik je vijf manieren om van cellulitis op je dijen af te komen. En deze manieren zijn nog sportief en gezond ook!

Bron: sxc.hu

1. Rek regelmatig
Rek je benen dagelijks ongeveer 30 minuten. Hierdoor krijg je zowel sterkere benen als mooi uitziende benen. In combinatie met een juist dieet zou het uitvoeren van alleen rekoefeningen voldoende moeten zijn om cellulitis op je dijen te verminderen. Dit is dus een erg goede oplossing als je niet zo’n sportfanaat bent!

2. Ga lekker wandelen
Wandelen werkt erg goed tegen dij cellulitis. En het is ook nog eens gemakkelijk op te nemen in je dagelijkse ritme. Als je ongeveer een uurtje per dag wandelt, bijvoorbeeld naar je werk, ben je zo die cellulitis kwijt! Let er echter wel op dat je grote en stevige passen maakt.

3. Joggen
Een van de meest effectieve manieren om je dijen slanker te maken is joggen. Joggen verbrandt het vet van je benen binnen no-time! Daarnaast is joggen ook nog eens goed als je af wilt vallen  en krijg je er een goede conditie van.

4. Ga om de dag sporten
Als je regelmatig naar de sportschool gaat en daar je benen traint zul je zien dat je snel van dij cellulitis af zult zijn. Doe daarbij eerst een cardio oefening die ook je benen traint, zoals de loopband of hometrainer. Na het uitvoeren van cardio oefeningen hebben spieroefeningen meer effect!

5. Doe 10 squats per dag
Een van de makkelijkste manieren om van je cellulitis af te komen is door het doen van tien squats per dag. Dit kost niet veel tijd en is erg eenvoudig uit te voeren. Daarnaast train je meerdere spiergroepen. Hoe je een squat uitvoert kun je hier zien. Doe dit echter wel rustig aan, je kunt namelijk gemakkelijk een spier verrekken als je de squats te fanatiek uitvoert zonder een goede warming-up!

Lees ook:De makkelijke 30 dagen squat challenge
Lees ook:3 redenen om te gaan spinnen
Lees ook:3 manieren om fit te worden met een springtouw
Lees ook:Nieuwe behandeling cellulitis
Lees ook:Doe mee aan de 30 dagen little black dress challenge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>