Verlies gewicht zonder naar de sportschool te gaan!

Hoe vaak komt het voor dat je eet op de automatische piloot? Er liggen nog wat restjes in de pan die je opsnoept, tijdens het koken ben je aan het proeven en als er een bak chips op tafel staat blijf je eten. Als je jezelf herkent in deze beschrijving, dan kun je al veel gewicht verliezen door bewustwording. Je eet dan waarschijnlijk meer dan je je realiseert. Volg daarom deze tips om zonder te sporten, toch gewicht te verliezen.

Bron: sxc.hu

1. Ga zitten voor je maaltijd. Als je zit om te eten ben je bewuster van de hoeveelheid die je eet. Je hebt sneller in de gaten dat je genoeg hebt gehad, waardoor je ook eerder stopt met eten.

2. Eet kauwgom tijdens het bereiden van je maaltijd. Hierdoor ben je niet steeds aan het snoepen uit de pan.

3. Eet niet uit een pak of pot. Schep in plaats daarvan gewoon een portie voor jezelf op, zodat je bewust bent van de hoeveelheid die je eet.

4. Houd bij hoeveel je eet. Als je alles opschrijft dat je binnenkrijgt zul je eerder stoppen met snoepen. Dit komt doordat je weet dat je het daarna op moet schrijven. Je kunt ook handige apps gebruiken die je hierbij helpen, zoals myfitnesspal.

Wil je nog meer tips om gewicht te verliezen zonder naar de sportschool te gaan? Klik dan hier om naar zentofitness.com te gaan.

Lees ook:Deze spieren moet je trainen om sneller af te vallen!
Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 3)
Lees ook:Trilplaten laten vet verdwijnen – en andere mythes over trainen
Lees ook:15 tips om effectief en snel vet te verbranden
Lees ook:Hoeveel water moet je drinken tijdens het sporten?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>