7 rare dingen die je helpen met afvallen

Iemand die wilt afvallen weet dat er twee dingen moeten gebeuren: je moet gezond eten en sporten. Dat is absoluut waar natuurlijk, maar er zijn ook nog wat vreemde factoren die jou kunnen helpen met verliezen van gewicht. Volgens het blad Women’s Health zullen deze 7 factoren je helpen met afvallen.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

1. Als je continu pepermunt ruikt zal je hongergevoel afnemen. Zet daarom bijvoorbeeld een muntplant in je huiskamer.

2. Eet van rode borden. Een recent onderzoek toont aan dat wanneer je van een rood bord eet, je waarschijnlijk minder zult eten.

3. Wanneer je je boodschappen met cash betaalt zul je meer geneigd zijn om gezonde artikelen te kopen.

4. Eet chocola. Een onderzoek wijst namelijk uit dat mensen die ongeveer twee keer per week chocola eten minder buikvet hebben. Vooral donkere chocola is hierbij aan te raden. Let er echter wel op dat je niet te veel chocola eet, want dat heeft natuurlijk een averechts effect.

5. Als je de temperatuur in je slaapkamer lager houdt dan in de rest van je huis zul je meer energie verbranden tijdens je nachtrust. Uit een onderzoek bleek namelijk dat mensen die slapen in een kamer met een temperatuur van 19 graden tot wel 7% meer calorieën verbranden dan mensen die slapen in een kamer van 23 graden.

6. Hang een foto op je koelkast of opbergkast waar gezonde groene groentes op staan. Dit helpt je met het minderen van snacken.

7. Wanneer je je werkplek geordend houdt, zul je meer geneigd zijn om gezondere snacks te eten. Zorg er daarom voor dat je je altijd in een nette en opgeruimde omgeving bevindt.

Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 3)
Lees ook:We eten hetzelfde, waarom ben jij slank en ik niet?
Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 4)
Lees ook:Waarom weinig slaap je dik maakt
Lees ook:Vet verbranden door middel van vet. Het kan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>