Blijf bewegen om calorieën te verbranden

Het lijkt zo logisch, maar veel mensen doen het niet: lekker blijven bewegen! Op deze manier blijf je namelijk calorieën verbranden, waardoor je fitter wordt en afvalt.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Heb je net een nieuwe mooie auto? Laat hem dan ook eens een keertje staan zodat je buren hem kunnen bewonderen. Doe bijvoorbeeld je boodschappen op de fiets. Hoe meer je beweegt, hoe meer calorieën je verbrandt.

Er zijn meer van deze handige trucjes om in beweging te blijven. De roltrap vervangen voor de trap bijvoorbeeld. Of het doen van jumping jacks tijdens de reclames op televisie. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt wel een beweging toevoegen aan je dagelijkse activiteiten.

The Times of India beschrijft waarom het zo belangrijk is om te blijven bewegen. Als we er bewust voor kiezen om in beweging te blijven, lopen we minder kans op overgewicht en zijn we stressbestendiger. Ook worden we minder snel ziek. Probeer daarom wat beweging toe te voegen aan je dagelijkse leven, ook al is het maar een klein beetje!

Lees ook:We eten hetzelfde, waarom ben jij slank en ik niet?
Lees ook:Hoe verbrand je elke dag 500 calorieën?
Lees ook:Tip: Ren ook eens achteruit
Lees ook:Is Thai Chi effectiever dan Yoga?
Lees ook:Water drinken helpt met afvallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>