Hoe verlies je zoveel mogelijk gewicht in een week?

Velen raden het niet aan: een crashdieet om zoveel mogelijk gewicht te verliezen in een week tijd. Op zich is er niets mis met een week keihard afvallen, maar dan moet je wel weten hoe je dat moet doen.


(Let op: deze workout is bedoeld voor één week! Het is ongezond en onverstandig om deze methode voor langer dan een week te volgen.)

Keith van fitmole.org legt in een blogpost uit hoe je zo gezond mogelijk kunt afvallen in een week tijd. Aangezien je in de eerste week vooral water verliest is het erg belangrijk dat je veel water drinkt en voedsel nuttigt met een hoog water gehalte, zoals fruit en soepen. Daarnaast moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

- Eet maar 800 calorieën per dag. Het liefst heel veel proteïnen en vocht. Keith raadt daarnaast aan om dit in zijn geheel in één of twee maaltijden te nuttigen, zodat je je nog enigszins voldaan voelt. Het is niet verstandig om de hele dag met honger rond te lopen.
- Doe krachttraining. Dit heeft een reden: als je een week gaat diëten zonder je spieren te trainen, dan verlies je voornamelijk spiermassa, geen vet. Zorg er dus voor dat je traint met zware gewichten en dat je je volledige lichaam traint. Dit doe je 2 à 3 keer in deze week. Doe het echter rustig aan. Dit is niet bedoeld om spiermassa op te bouwen, maar om het te behouden. Ga dus geen cardio of extreme krachttraining doen.

Als je deze methode een week lang hebt gevolgd kun je wel 6 à 7 kilo kwijt zijn. Volg deze methode echter niet langer dan een week, om je lichaam gezond te houden. Het is beter om af te vallen op een traditionele manier als je langdurig wil genieten van een slank lichaam!

Lees ook:Zo word je ijzersterk!
Lees ook:De 5 grootste misvattingen over sixpacks
Lees ook:Water drinken volgens American College of Sport Medicine
Lees ook:Yoga vs Pilates
Lees ook:Plafond bereikt, wat nu?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>