Levensstijl maakt dik

Als je geen lichamelijke activiteiten doet in je vrije tijd, heeft dit negatieve gevolgen voor je gewicht. Dat blijkt uit een onderzoek van Uri Ladabaum, associate professor aan Stanford University School of Medicine.

girl-posing-by-colorful-wall-1099834-m

Ladabaum deed gedurende 20 jaar onderzoek naar het gewicht onder jonge dames. Hij vond geen verschillen in gewicht en buikomvang als hij keek naar de calorie inname. Maar wat het grootste verschil gaf, was de manier waarop de dames hun vrije tijd besteedden. De jonge vrouwen die fysieke hobby’s hebben, zoals fietsen, wandelen etc. hebben een aanzienlijk lager gewicht dan dames die hun vrije tijd zonder lichamelijke beweging besteden.

Lees ook:Jonge vrouwen ontevreden over uiterlijk
Lees ook:Vochtrijke voeding maakt taille slanker
Lees ook:Vrouwen sporten het liefst op maandagavond
Lees ook:Jongens met slechte conditie en een laag IQ hebben meer kans op vroege dementie
Lees ook:Meer zelfvertrouwen door sporten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>