Handige manieren om calorieën te verbranden

Houd je niet zo van sporten, maar zoek je toch naar manieren om af te vallen? Probeer dan eens de volgende activiteiten.

1. Eet voor de spiegel
Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het eten voor een spiegel helpt je met het minderen van je porties. Doordat je jezelf ziet eten, ben je je meer bewust van het eten dat op je bord ligt. Overigens werkt het nog beter om naakt voor de spiegel te eten, maar wel als je in je eentje eet.

2. Was je kleren, the old-fashion way
Mensen doen tegenwoordig bijna geen huishoudklussen meer. Dit zware werk is vereenvoudigt door apparaten, zoals wasmachines, stofzuigers en noem maar op. Handig natuurlijk, maar dit heeft ook een nadeel. Klusjes, zoals het wassen kleren op de ouderwetse manier, verbranden namelijk erg veel calorieën. Probeer daarom eens je kleding te wassen zonder de wasmachine te gebruiken.

3. Ga keihard stappen
Ga eens een gezellig avondje uit met je vrienden en dans je helemaal te pletter. Je bent lekker in beweging, hebt plezier en verbrandt hiermee veel calorieën.

4. Ga shoppen
Tijdens het shoppen loop je veel, draag je veel en ben je continu in beweging. Dit is dus een goede workout, waar je fitter van wordt.

Lees ook:5 manieren om 100 calorieën te verbranden binnen 20 minuten
Lees ook:Blijf bewegen om calorieën te verbranden
Lees ook:Shoppen is een workout!
Lees ook:Bokwa: de nieuwe Zumba?
Lees ook:Shopping efficiënte cardio

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Handige manieren om calorieën te verbranden

 1. rik

  Ik denk dat de titel: “4 meest nutteloze afslank tips ooit!” een veel betere titel was geweest! Kan hij mooi in de trilogie van meest waardeloze artikelen reeks ooit!
  1. 4 meest nutteloze afslank tips ooit!
  2. De 4 slechtste krachttraining tips ooit!
  3. 4 redenen waarom je een marathon moet rennen

  Succes

    /  
 2. Els

  Kan wel beamen dat dansen een uitermate leuke manier is om calorieën te verbranden. Moet dan natuurlijk wel de wijntjes vermijden en de shoarma achteraf…

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>