De Battle Rope: verbrand vet als nooit tevoren!

battlerope

Zeg maar gedag tegen je (buik)vet dankzij dit super sportattribuut. 

De Battle Rope is een lang, zwaar touw dat in verschillende maten en gewichten verkrijgbaar is. Door te variëren in ‘golven’ (waves) met deze lange, zware touwen kun je een killer HIIT training samenstellen. Doordat je schouders, armen en core langere tijd onder spanning staan bouw je spieren, uithoudingsvermogen, en (mentale) kracht op.

Daarnaast zorgt dit superattribuut ervoor dat vet werkelijk wegsmelt als sneeuw voor de zon als je er structureel en effectief gebruik van maakt: Geef 20 seconden lang alles, maak zoveel golven als je kunt. Rust dan 40 sec. Doe dit 10-20 minuten en houd de intensiteit hoog voor een training die zowel aerobisch als anaerobisch is. Doe dit 2-3 keer per week en je zult je vet zien verdwijnen.

Nog een ander groot voordeel van de Battle Rope: je kan hem overal gebruiken: buiten, binnen, op het werk of gewoon in de gym.

Om je op weg te helpen: in dit filmpje zijn 23 van de beste Battle Rope moves te zien. Succes!

Lees ook:HIIT training: De ultieme vet verbrander!
Lees ook:Op naar de 5 minuten plank!
Lees ook:Sneller fit
Lees ook:37 minuten cardio training
Lees ook:De grootste verschillen tussen spiermassa training en krachttraining

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>