De gouden regel die je moet volgen tijdens een workout

Als je het beste wilt halen uit je workout is er een gouden regel die je moet volgen. Volg de gehele workout van begin tot eind, precies zoals deze aan je wordt gegeven, voordat je begint met wijzigingen of voordat je kritiek levert.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

Deze gouden regel is opgesteld door Dan John. Hij is al ruim 30 jaar fitness coach en heeft al meerdere trainingen opgesteld en gevolgd. Volgens Dan John heb je geen recht om een trainingsschema te bekritiseren als je deze nog niet hebt uitgevoerd. Je hebt dan namelijk geen idee wat een training precies met je doet. Pas als je een training hebt afgerond weet je wat er met je lichaam gebeurd en dan pas kun je het trainingsschema aanpassen en bekritiseren. De onderdelen van de workout die een goede invloed indruk hebben gemaakt kun je vervolgens opnemen in je dagelijkse training.

Lees ook:Rekfouten die je wilt voorkomen
Lees ook:Word sterk met de 500 Rep Workout
Lees ook:Tip: Verbrand meer vet door af te wisselen!
Lees ook:Moet je eten voor het sporten?
Lees ook:De 4 grootste yoga fails

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>