Sporten helpt tegen erectiestoornis

Niet alleen de kleine blauwe pilletjes helpen tegen een erectiestoornis. Uit een onderzoek uit de Journal of Sexual Medicine blijkt dat een gezonde levensstijl helpt bij het voorkomen van erectiestoornis.

index

In Australië werd een onderzoek uitgevoerd bij meer dan 750 mannen. Veel van hen hadden moeite met het krijgen van een erectie. Zij werden ondervraagd over hun gezondheidsgewoontes, bewegingspatronen en seksuele patronen. Vijf jaar later werden zij wederom ondervraagd door de onderzoekers. Hieruit bleek dat mannen die erg ongezond leven sneller last hebben van erectiestoornissen.

De onderzoekers geven dan ook aan dat een gezonde levensstijl helpt bij het voorkomen van een erectiestoornis. Zorg daarom dat je BMI in orde is en dat je voldoende beweegt en gezond eet.

Lees ook:Leefstijl moeilijk onderwerp voor artsen
Lees ook:Mensen herkennen eigen overgewicht niet
Lees ook:Joggers 34% minder kans op fatale ziektes
Lees ook:Gezond leven verbetert je genen
Lees ook:‘Intelligente mannen zijn beter in vorm’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>