Feel good @ any size

De naam Kimberley Jay klinkt je misschien niet direct bekend in de oren, maar je kent haar ongetwijfeld als de goed gevulde danseres uit de Madonna-clip 'Hung up' en de Nike-commercial waarin ze al haar rondingen uitbundig laat schudden en met de tekst 'Now tell me I'm not an athlete' iedereen het nakijken geeft. Ik had de eer om een dance workshop van haar te volgen. En oh boy, the girl can dance!  

"For me dancing has always been about expressing myself," vertelde ze me na afloop. En dat is precies wat ze doet; bovenop haar enorme stage presence komt een onwaarschijnlijk grote dosis energie zodra ze begint te dansen! 

 

 

Lees ook:Now dance!
Lees ook:Zo traint kunstschaatser Ashley Cain voor de Olympische Spelen
Lees ook:Dance walking fitness: de vrolijkste sport ter wereld
Lees ook:Britney op hongerdieet
Lees ook:De gouden regel die je moet volgen tijdens een workout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>