Calorieën tellen met de SportBand

Nike's nieuwste gadget voor hardlopers is de SportBand. Eigenlijk doet-ie hetzelfde als Nike's hardloopsysteem in samenwerking met Nike, namelijk via een chip in de schoen weergeven hoe hard je loopt, hoe lang, welk afstand je hebt afgelegd en hoeveel calorieën je verbruikt hebt. Dezelfde trainingsfeedback, maar dan zonder…

…muziek. En dat is wel zo handig voor als je met een groepje traint (in je eentje naar muziek luisteren is niet zo heel gezellig) of als je simpelweg niet houdt van lopen met muziek. En het is ook nog eens een horloge. 

Lees ook:Tom Tom Multisport Cardio horloge
Lees ook:5 manieren om 100 calorieën te verbranden binnen 20 minuten
Lees ook:Beter trainen met muziek
Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear, part-2
Lees ook:Handige manieren om calorieën te verbranden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>