Trainen met Madonna’s trainer

Vandaag is Madonna vijftig geworden. Hate it or love it: ze heeft het lijf van een topsporter. Geheim achter haar afgetrainde lijf zou personal trainer Tracy Anderson (eveneens trainer van Gwyneth Paltrow) zijn. Zij schuift alle recente onderzoeken op gebied van fitness aan de kant en past de aloude methode toe van lage gewichten (max. 1,5 kg) en idioot veel herhalingen. Daarbij adviseert ze een dieet waar een parkiet amper op kan leven. Geen wonder dat je niet meer dan 1,5 kg. kan tillen en dat Madonna er de laatste tijd wat magertjes en witjes uitziet…

 

Hoe dan ook: Tracy heeft een deal gesloten met de Reebok Sports Club/NY om haar trainingsmethodiek voor een groter publiek toegankelijk te maken. Voor maar liefst $3000 mag je in groepsverband haar bootcamp "The Method" volgen, waarbij je twee weken lang iedere avond drie uur wordt afgebeuld. 

 

Lees ook:Interview trainer Madonna & Gwyneth Paltrow
Lees ook:Het geheim: de train methode van Madonna.
Lees ook:Guy Ritchie trots op Madonna’s lijf
Lees ook:Madonna’s Fitness…
Lees ook:Madonna mager door huwelijksproblemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>