Britney wil fitness-DVD’s uitbrengen

Britney is hard bezig om uit haar diepe, bijzonder diepe dal te komen. En ik moet het haar nageven; haar album 'Blackout' is niet zo heel slecht. Madonna noemt het zelfs haar favoriete album om op te trainen. En komt dat even goed uit; La Spears wil namelijk een eigen reeks fitness-DVD's uitbrengen met véél dansroutines, want daar is ze zelf flink van opgeknapt. Bovendien had ze bij haar moeder een paar oude Jane Fonda-video's gevonden en daar raakte ze helemaal door geïnspireerd. 

Old School is helemaal terug, dus waarom niet…?  

Lees ook:Amerikanen naar de gym dankzij Olympische Spelen
Lees ook:Venlose fitnessmoeder is een internethit
Lees ook:Kylie Minogue verrast bezwete fan in sportschool
Lees ook:Rucanor x Seventyfive
Lees ook:Britney op hongerdieet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>