Voor alles is een eerste keer. Ook voor een hardloopbroek

Zo. 10 november staat voortaan roodomrand op de kalender als de dag waarop ik voor het eerst in m’n leven een nauwomsluitende hardloopbroek aantrok – en er nog mee de straat op ging ook, de schaamte voorbij.

Dus, mocht je in het Amsterdamse Westerpark onverhoopt nog wandelaars aantreffen die discreet in hun vuistje gniffelen, of zelfs ongegeneerd op hun dijen kletsen van het lachen, dan weet je wat daar aan ten grondslag lag.

Lees ook:Mud Masters 2013; iemand zich nog vies gemaakt?
Lees ook:Een vos verliest wel z’n motivatie maar niet z’n streken
Lees ook:Gezonde workout: Lachen!
Lees ook:5 manieren om je dijen cellulitis-vrij te maken
Lees ook:Gewicht verliezen? Begin een affaire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>