Huisdieren fitness

In Amerika heerst de trend om je huisdieren mee te nemen naar de sportschool. Dat levert een paar leuke kiekjes op. Maar hoe kun je je huisdieren goed betrekken bij je workout?

#fitnessfriday because it’s leg/back day 💪✌️

Heb je thuis een hond die veel alleen is? En wil je hem niet langer alleen laten zitten, omdat je naar de sportschool moet? Dan kun je je hond meenemen, zoals sommige mensen doen. Maar je kunt ook speciale workouts buiten doen, die goed zijn voor jou en je hond.

Neem bijvoorbeeld een frisbee, en gooi die weg. Ren vervolgens met je hond mee om de frisbee weer te halen. Goede cardio workout toch? Om het nog wat heftiger te maken kun je een wedstrijdje hardlopen doen tegen je hond. Honden zijn van nature competitief, en zullen de strijd graag met je aangaan.

Voor een goede krachttraining kun je een potje worstelen met je hond. Je hartslag gaat omhoog en je gebruikt al de spieren in je lichaam tijdens het gevecht.

Lees ook:3 manieren om fit te worden met een springtouw
Lees ook:Oefening van de dag: jumping jacks
Lees ook:Yoga met je hond
Lees ook:De beste cardiosporten voor sportschoolmijders
Lees ook:Ontspanning na inspanning: ren van werk naar huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>