Wat doe jij aan fitness de komende dagen?

Steeds meer healthclubs en sportschooltjes zijn gewoon open op 2e kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag. Dat is niet gek…de vraag is ontstaan vanuit de leden en daarnaast bieden de fitnesscentra een paar dagen extra trainen voor de (in eerste instantie prijzige) maand contributie. Op deze wijze gaan ze dus ook de concurentie aan met de andere sportscholen die wel dicht zijn EN iedereen weet dat men zeer calorierijk eet en drinkt. Althans de meesten zijn zich ervan bewust en om enigzins de boel een beetje in balans te houden zou het wel eens handig kunnen zijn om een paar keertjes langs de sportschool de wippen voor een lesje of een rondje cardio en krachttraining. Iedere partij is er dus mee gebaat. Maar de vraag is nu..

Wat doen jullie de komende weken? Fitnessen of ga je helemaal niets meer doen tot en met het nieuwe jaar?   Ben benieuwd!

ps in de maand december eet en drinkt men gemiddeld 4 tot 5000 calorieen meer schat ik. (voorzichtige schatting) 5000 caorieen is een dikke halve kilo vet (=6/7 groepslesjes of 7 uur crosstrainer level 8 )

Lees ook:Wat doe jij aan fitness? Laat het mij weten.
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!
Lees ook:Vrouwen winnen 400 dollar met het nemen van de trap!
Lees ook:Bij welke sportschool doe jij aan fitness?
Lees ook:Fitness blog onderwerpen

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Wat doe jij aan fitness de komende dagen?

 1. LL

  Er lijken wel elke dag borrels en etentjes zijn deze dagen… Daarom sla ik er bewust een paar over (alleen de leukste bezoek ik) en blijf ik sporten. Op tweede kerstdag ga ik ook sporten. Heb ik vorige jaar ook gedaan… het was wel heerlijk rustig op de sportschool.

    /  
 2. natasja

  Ik ga ook gewoon door met sporten. Op tweede kerstdag zijn er op mijn sportschool zelfs extra yoga lessen, heerlijk!

    /  
 3. Melissa

  Ik ga ook gewoon lekker sporten op ‘Boxing Day’ oftewel, 2e Kerstdag, en ik doe niet mee met het ‘internationale vreet festijn’… ik moet er niet aan denken om als een volgestopte kalkoen uit te buiken op de bank. Sporten (en gezond eten) is toch veel leuker om te doen?

    /  
 4. moes Auteur

  Melissa, LL en Natasja. Dank jullie voor de reactie. Super initiatief en iets om naar uit te kijken. Extra Yoga,Boxing Day..genoeg te doen.
  Keep up!

    /  
 5. Frank

  Lekker eten en ook veel trainen. Ik ben toch niet bezig met afvallen dus voor mij geen probleem :) .

    /  
 6. Ellen

  Natuurlijk iets lekkers eten maar zeker niet vreten. En dan gewoon 2e kerstdag naar de sportschool.

    /  
 7. angelique

  He Moes, hoe was je kettlebell-training? Ben heel benieuwd!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>