Gezond kerst menu a la Gwyneth Paltrow

Gwyneth traint met samen met Madonna en heeft dezelfde personal trainer; Tracy Anderson. Nu geeft ze miljoenen mensen advies om de juiste dingen eten. De puzzel omtrent het geheim van Madonna fysiek wordt steeds completer.

Gwyneth en bij Queen Jojo Oprah

Gwyneth Paltrow predikt een gezonde levensstijl, ook tijdens de feestdagen. Op haar website onthult ze haar gezonde en lekkere recepten voor kerst, daarnaast vind je er ook kleding-, cadeau- en stresstips.

Feestmenu’s
Gwyneth Paltrow houdt van eten en nog meer van koken. Daarom kun je op haar website haar favoriete kerstrecepten lezen, meldt nu.nl. “Ik verander mijn feestmenu’s eigenlijk niet veel. Voor Kerstmis serveer ik bijna hetzelfde als met Thanksgiving, met een paar kleine aanpassingen.”

Macrobiotisch
Gwyneth Paltrow staat er om bekend om haar macrobiotische kookkunsten. “Ik weiger mijn eten zoeter te maken met suiker, ik heb ontdekt agavesiroop even efficiënt, maar veel gezonder is. Met Kerstmis ga ik aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm, gegrilde vis met salsa verde en geroosterde wintergroenten, frittata geitenkaas en zelfgemaakte kalkoenworstjes voorschotelen aan mijn gasten.”

bron: www.hln.be

Lees ook:Interview trainer Madonna & Gwyneth Paltrow
Lees ook:Madonna laat vrienden betalen voor gebruik privé-gym
Lees ook:Gyrotonics: workout van Madonna, Gwyneth Paltrow, Julianne Moore en Terri Hatcher
Lees ook:Trainen met Madonna’s trainer
Lees ook:Het geheim: de train methode van Madonna.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>