Missie sixpack (8): dedication to the max (Victoria’s Secret)

Froukje (30) is wat dat betreft een echte vrouw; slank, verzorgd, goed figuur, maar (nog) niet tevreden. Deze stewardess heeft een missie : ze wil een sixpack. Voor fitness.blog.nl houdt ze een dagboek bij. Vandaag deel 8.

De dag begon raar. Ik werd wakker gebeld door een onbekend nummer. Met een half oog keek ik de kamer rond om te bedenken in welk oord ik me vandaag bevond. Ah fijn, gewoon m’n eigen slaapkamer. Ik was gisteren immers terug gekomen uit New York.

Ondertussen gaat het gejengel van m’n telefoon gewoon door en ik besluit de dame of heer weg te drukken. Hier heb ik op dit tijdstip echt geen zin in. Ik doe nog heel even m’n ogen dicht, maar bedenk me dat dat nu echt helemaal geen zin meer heeft. Waarom heb ik dat kutding ook niet op stil gezet? Misschien omdat ik dat nooit doe.. Ik kom m’n bed uit, al ben ik best nog wel moe. Nou goed, even doorzetten, dan is die jetlag er ook zo weer uit. Hoewel, ik ben meestal gewoon heel moe. Een echte jetlag heb ik nooit zo’n last van. Misschien toch dat bioritme waar ik niet (meer) over beschik.

Ik neem m’n supplementen en bedenk me dat ik zo PT heb. Zoals gezegd ben ik moe en nog strontverkouden, maar dat mag de pret niet drukken; ik heb namelijk in New York de halve sportafdeling, VSX, van Victoria’s Secret leeggekocht! Alles in matching colours en designs. Ik vind het helemaal leuk. Broeken, jack, shirt, bh’s en tops, alles in grijs en roze. Uiteraard matching bij m’n roze Nike’s. Ik ben helemaal gelukkig dat ik het vandaag aan kan naar de sportschool. Gek eigenlijk dat ‘t zo werkt. Dat ik zo getriggerd kan worden door sportkleding. Ik bedoel, in dat shirtje van de Decathlon zal ik toch echt niet minder presteren.

Als ik m’n schoenen aan wil trekken voel ik opeens een misselijkheid opkomen. Geen idee waar het vandaan komt, maar de symptomen van “ik moet nu kotsen” herken ik inmiddels toch echt wel. En dus ren ik als een bezetene naar het toilet waar ik nog net op tijd aankom voor ik m’n water er in de gang al uit kots. Ik heb immers nog niet gegeten, slechts m’n supplementen met water ingenomen. Niets geks, want dat doe ik iedere dag.

Ik begrijp er niets van. Ik voel me prima, heb nergens last van en ben niet ziek. Gisteravond behalve een omelet ook niets raars gegeten. Oh well, ik heb verder ook geen tijd om erover na te denken. Ik ga immers sporten in m’n nieuwe outfit. En net zo’n platte buik krijgen als Doutzen Kroes en Candice in de VSX-commercial. In deze kleren gaat dat nou eenmaal beter. Kom maar op met die work-out!

Lees ook:Eerzucht en personal training: helemaal naar de kloten
Lees ook:We zijn er weer! Of nou ja, lichamelijk nog niet helemaal..
Lees ook:Missie sixpack (6): barbiepoppen en modeshows
Lees ook:Madonna mager door huwelijksproblemen
Lees ook:Facebookers bewegen minder?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>