Kinky Yoga by Ellen Von Unwerth

Als ik in LA of New York ben, train ik het liefst bij Equinox Fitness. Onlangs maakte een andere favoriet op een heel ander gebied, namelijk fotografe Ellen Von Unwerth, dit promotiefilmpje genaamd 'Happily Ever' voor Equinox. Het resultaat is yoga in een high end fashion setting. Nice!

 

Lees ook:Mijn favoriete gym!
Lees ook:Go Stella!
Lees ook:Kettlebells-groepslessen bij Equinox
Lees ook:Eco Yoga
Lees ook:Stella McCartney is groenste modeontwerper!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>