Perfecte sportzonnebril

De zonnebrillen van Oakley zijn niet voor niets zo populair onder topsporters. Tijdens het sporten blijven ze stevig zitten én ze kunnen tegen een (behoorlijk) stootje. Daarbij geven ze je een dynamische look- ook tijdens een welverdiende rustpauze. Nieuw in de collectie 2008 is model RADAR. 

foto:Oakley 

Lees ook:Lacroix ontwerpt sneakers
Lees ook:Nike komt met unieke Jordans!
Lees ook:Le Coq Sportif in Underwear
Lees ook:Sportschool verbiedt selfies
Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear, part-2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>