Emotioneel Water

 De Japanner dr.Masaru Emoto deed de hele wereld versteld staan toen hij aantoonde dat water verandert als je er een emotie aan toe kent. Hij vulde verschillende proefbuisjes met exact hetzelfde water en schreef op ieder buisje een ander woord en het bleek dat de waterkristallen veranderden. Het water met het woord ‘haat’ had bijvoorbeeld heel andere kristallen dan het water met het woord ‘liefde’. Op deze ontdekking is het interactieve water van H2Om gebaseerd. 

 

Ieder flesje van dit natuurwater heeft een label met het Ohm-symbool (het heilige meditatieteken van het Boeddhisme) en er staat in verschillende talen een woord op geschreven als ‘Perfect Health’ of ‘Love’. De kleur van het label correspondeert met de kleur van het chakra waar het woord bij hoort. Nadat de flessen in de fabriek gevuld zijn met water, wordt het in de opslagruimte blootgesteld aan geluiden en muziek die ook gebruikt worden door alternatieve genezers om positieve invloed uit te oefenen op de geest. Het enige dat rest zijn je eigen gedachten. Bedenk dat ons lichaam voor 80% uit water bestaat en denk vervolgens vol overtuiging aan het woord dat op het label staat terwijl je het water drinkt.  

www.H2omwater.com 

Lees ook:Beatles tegen depressie
Lees ook:Water drinken helpt met afvallen
Lees ook:Spinning Marathon voor Amnesty International
Lees ook:Haal nu nog meer uit je workout dankzij FitBeatz
Lees ook:Water drinken volgens American College of Sport Medicine

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Emotioneel Water

 1. Moes

  heb je ook flesjes met het woord “gezond” erop?
  zo ja..graag een palletje!

    /  
 2. angelique heijligers

  Yep, bestaat; kijk naar het flesje op de foto met het groene etiket. Staat ‘Perfect Health’ op.

    /  
 3. Moes

  haha ok !

    /  
 4. Lonneke

  Hey, designed water: geweldig!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>