Mijn eerste zelfontworpen Nike’s!

Nogmaals: ik heb écht een leuke baan! Onlangs mocht ik voor de glossy Glamour naar Londen om daar in Nike Town in de ID Studio helemaal zelf mijn eigen Nike's te ontwerpen. Eenmaal de smaak te pakken, ontwierp ik op de computer drie schoenen en toen moest ik kiezen: welk paar zou werkelijk voor mij geproduceerd worden? Nike kwam met een bijzonder elegante oplossing en leverde onlangs alledrie ontwerpen bij mij af! 

Lees in Glamour #9 het verslag of surf naar www.nikeid.com. Kies je favoriete Nike (van iconen als AF1, Air Max 90 en Dunk tot de nieuwste Zoom Victory) en ontwerp 'm volgens jouw persoonlijke stijl! 

Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear
Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear, part-2
Lees ook:Sneak Preview Nike Women Fall ’08
Lees ook:Spinning nieuwe stijl!
Lees ook:Trainen op hoge hakken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>