Christopher Shannon voor Reebok

Brits modetalent Christopher Shannon is met Reebok een samenwerkingsverband aangegaan voor het ontwerpen van een vintage-collectie. 

 

Shannon presenteerde zijn eerste eigen show afgelopen maand in Londen tijden de 'Man Fashion East Show'. Zijn collectie, grotendeels geïnspireerd op sportattributen en trainingspakken, werd door de aanwezige pers goed ontvangen.

Reebok heeft de Brit nu vastgelegd voor een vintage-collectie. Shannon gaat voor het sportmerk een aantal klassieke schoenen opnieuw ontwerpen. De collectie omvat onder andere de NPC- en Workout-schoenen, die in de jaren '80 als fitness-schoen werden gelanceerd. Retro Reebok-sportkleding maakt ook onderdeel uit van de collectie van Christopher Shannon voor Reebok.

Central St. Martins

Christoper Shannon volgde zijn opleiding aan het prestigieuze Central St. Martins, waar onder andere ook John Galliano en Alexander McQueen afstudeerden. Daarna richtte hij zich, in samenwerking met Judy Blame, op een project voor het Japanse Comme Des Garçons en een aantal items voor Colette in Parijs.

BRON: NU.nl/Fashionscene.nl

Lees ook:Tennis met Stella McCartney
Lees ook:Lacroix ontwerpt sneakers
Lees ook:Go Stella!
Lees ook:Modetalent Samir Amezian tijdens AIFW
Lees ook:Reebok verandert haar logo: focus op fitness

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>