Super training voor hardlopers en joggers. Kijk hier!

Bosu balance trainers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de sportscholen. Ik kan je vertellen Bosu werkt en het is een goede aanvulling op allerlei takken van sport die men uit oefent. De Bosu verbetert ( met een duur woord maar als je er even over nadenkt erg helder)  jouw neuromusculaire effiecienty. Simpel gezegd, je hersens gaan nog beter samen werken met je spieren waardoor je minder kans op blessures krijgt en beter gaat presteren.

In dit fimpje zie je een super goede workout voor lange afstand of marathon lopers. Het valt mij op dat deze doelgroep tegenwoordig steeds meer de weg heeft gevonden naar de sportschool. Gelukkig maar. 

 Ook als je geen hardloper bent is dit een goede oefening.  Probeer het maar!

 zie ook www.bosu.nl

Lees ook:Herontdekking van de BOSU
Lees ook:Spinning Marathon voor Amnesty International
Lees ook:BITE: de nieuwste loopband oefening
Lees ook:Hoe geef je je hardlooproutine een boost deze lente?
Lees ook:Rotterdammer loopt per ongeluk de marathon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>