Herman den Blijker doet aan spinning!

Jullie zullen het vast niet geloven maar afgelopen vrijdagochtend omstreeks 07.00 uur hebben Herman en ik, na een degelijke warming up, een workout op de spinning fiets gedaan! Doel: conditie verbeteren en afvallen bevorderen door interval training. In eerste instantie was Herman een beetje

sceptisch en leek hij geïrriteerd door het  smalle zadel en moest hij even wennen aan de (voor hem) ongebruikelijke houding op de fiets. Niet gek als je al 40 jaar niet gefietst hebt!  Het zweet gutste uit zijn kale (voor)hoofd en bij het nummer van Tina Turner (Rolling on a River) was Herman, geheel tegen verwachting in, niet te stoppen!  Voor iedereen die het nummer kent. Rolling on a River is een nummer met wisselende tempo’s. Uitstekend dus voor interval training op de fiets.

Zijn maatje Hans, had moeite om zijn snelheid bij te houden.  Ikzelf kon mijn ogen niet geloven en zette na deze climax met Rolling on a River gauw een cooling down nummer in. Na de training, toen we aan samen aan een pistolet met rosbief zaten, zei Herman op een typische Herman manier (met volle mond); “Hey Moes dat spinnen dat vond ik wel geinig, moeten we vaker doen” Mijn dag kon niet meer stuk!

Lees ook:Herman den Blijker heeft de smaak te pakken!
Lees ook:Herman Den Blijker te laat voor training?
Lees ook:Herrie in de fitness!
Lees ook:12 minuten efficiënte cardio-trainen!
Lees ook:Uit-je-dip-tip: wat is Tabata?

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Herman den Blijker doet aan spinning!

 1. Jane

  Hoi Moes,
  Tell me all about spinning! Het is mijn grote passie. Een spinningles kan je zo’n boost geven, dat je dag niet meer stuk kan…it is all about the right beat, the right pace and the release of endorphines.

    /  
 2. Chantal

  Lieve Moes,

  Jouw kunsten om het onmogelijke gedaan te krijgen staan me nog helder voor de geest !

  Groetjes van “ik-stap-nooit-meer-op-een-crosstrainer” – fan van jou !

    /  
 3. rezach

  ..RESPECT!!..

    /  
 4. denise

  that’s the luxury of a personal trainer! my hat off to you. greets,
  d

    /  
 5. frank

  Dat zou erg mooie tv geven denk ik. Herman den Blijker die helemaal los gaat bij spinning.

    /  
 6. Lex

  Heb even op je website rondgekeken en goed bezig hoor!
  Groetjes Lex (Funkie Rotterdam)

    /  
 7. Raymond van der Ploeg

  Hey Moes,

  Goede PR zo! Jouw communicatie-adviseur! Raymond

    /  
 8. Jola's Fitcentre

  Herman! je bent altijd welkom bij jolasfitcentre.nl !

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>