Berry De Mey ”The Reflexing Dutchman” online met www.berrydemey.com

 

Berry DeMey 2009

Berry De Mey een wereldwijd begrip (een merk) als het gaat om Bodybuilding. Ik durf te stellen dat Berry tot op de dag van vandaag de meest succesvolle Nederlandse Bodybuilder is. Het was niet vreemd dat  zijn naam in de jaren 80 in een adem genoemd met sterren als Arnold Swarzennegger, Lee Haney, Sawn Ray,  en nog vele andere. Yeah…The Flexing Dutchman!

In dezelfde tijd stond Berry steeds aan de andere kant van het diafragma..ik schat dat hij wel over de miljoen keer geflitst moet zijn. (ja ook op de snelwegen in LA) 

Het is dan ook niet  vreemd dat hij nu een ware pro is geworden in fotografie. Ongeveer een jaar geleden had ik de eer dat hij mijn fantastische foto´s voor mijn website verzorgde. In de jaren 80 was hij immers MIJN idool. In de sportschool bootste ik zijn poses na en hoopte ik iedere ochtend wakker te worden met zijn quadriceps. Helaas..

www.berrydemey.com is  een fantastische website met, naar wat ik vermoed, maar slechts een kleine greep uit de persoonlijke filmrolletjes van Berry.  In de website wordt erg duidelijk waar je Berry met zijn toestellen kunt inzetten. Je zou zeggen dat een man met zo´n verleden zich  alleen maar bezig zou houden met het fotograferen van spieren, bezwete lichamen, rauw vlees en aderen. Logish maar nee…daar vind je niets van terug.  Toen ik vandaag op zijn site rondkeek had ik het idee dat de gefotografeerde mensen rechtsreeks in mijn ziel keken. Verbaast las ik de titel van een thema van Berry ;   “Wie bekijkt nou wie eigenlijk?”  Ja daar zit wat in! 

Ik noem Berry voortaan de RElexing Dutchman. Zijn ”middlename”" uit het verleden met een RE ervoor. Waarom ?  Ik geloof dat een reflex iets met fotografie te maken kan hebben maar reflex kan ook iets te maken hebben met jezelf een spiegel voorhouden,  je sterke punten registreren en ze maximaal te benutten.  Round two! ..succes met je nieuwe PASSIE Berry!

Lees ook:Herman Den Blijker te laat voor training?
Lees ook:Het boetekleed als sportshirt
Lees ook:Fantastische workout op de loopband!
Lees ook:Een vos verliest wel z’n motivatie maar niet z’n streken
Lees ook:Spinning met Rolf (van Viktor)

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Berry De Mey ”The Reflexing Dutchman” online met www.berrydemey.com

 1. Berry de Mey

  Moes, Enorm bedankt voor dit leuke stukje!
  Je bent een prof in alles wat je doet!
  Thanks, Ber

    /  
 2. moes Auteur

  Anytime Flexing Dutchman!

    /  
 3. JessicaPlate

  I love it! That is way cool man! The steps weren’t that complicated too, which is great.

    /  
 4. Iasbela machado

  is the same, Power it’s free
  Body

  Isabela
  2009??

    /  
 5. Ja wat een topper.

  Berry blijft de beste bodybuilder die Nederland ooit heeft gehad. Er is niemand die hem dit ooit heeft na gedaan. Ik heb zelf ooit in Haarlem mee gedaan aan een clubwedstrijd daar gaven Berry en broer Jürgen en Mike Quinn een gastoptreden wat een feest was dat. Berry ga je goed thankx. Groeten Johan,

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>