Tappy Fit: de fitness variant van Flappy Bird

Ben je ook zo verslaafd aan Flappy Bird? Dan is het spelletje Tappy Fit misschien wel iets voor jou. Deze app werkt hetzelfde als Flappy Bird, maar je kunt het spel makkelijker maken door veel te sporten.

Bron: techcrunch.com

De app Tappy Fit is gekoppeld aan de Fitbit API dat je aantal gezette stappen per dag bijhoudt. Hoe meer stappen je zet, hoe groter de gaten tussen de buizen worden. Hierdoor wordt het spel, dat gebaseerd is op Flappy Bird, gemakkelijker te spelen.

Het spel is ontwikkeld door het Small Steps Lab. Aaron Coleman, ontwikkelaar bij het Small Steps Lab, vertelt meer over Tappy Fit. Hij zag dat het spel Flappy Bird een negatieve impact had op het leven van de spelers. Ze werden verslaafd aan het spel en kwamen daardoor niet meer van de bank af. Hij besloot daarom om Tappy Fit te baseren op het verslavende spel, maar ook om het een gezonde twist te geven. Door mensen binnen het spel te belonen voor hun bewegingen, hoopt hij dat de spelers meer zullen gaan wandelen.

Je kunt Tappy Fit downloaden in de App Store.

Lees ook:Veluwse golfclub opent fitnessruimte
Lees ook:Man sprint tegen de metro
Lees ook:Tip: Word fit met een kaartspel!
Lees ook:Vagina Fitness
Lees ook:Fitnesstrackers maken je een betere moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>