Kickass: 98-jarige fitnessinstructrice houdt senioren fit

De 98-jarige Hildegard Gigl nam de fitnessklas bij het seniorencentrum waar ze verblijft over. Samen met de andere bewoners traint ze twee maal per week. De ouderen voelen zich fit en mobiel en genieten van hun fitnessactiviteiten. Wil je meer weten over deze bijzondere fitnessklas -en instructrice? Bekijk dan de video!

Lees ook:Fitness trackers helpen ouderen met afvallen
Lees ook:Hardlopen maakt minder snel oud
Lees ook:Honden helpen ouderen met sporten
Lees ook:Sporten goed voor seksleven
Lees ook:10 domste fitness apparaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>