Exclusieve fitnessgame voor de Xbox One

Ubisoft en Microsoft zijn een samenwerking aangegaan om fitnessgame Shape Up te ontwikkelen voor de Xbox One.

shapeup_screenshots_pushups_970x540_147441

De bedoeling van Shape Up is om fitnessen leuker te maken, meldt de Telegraaf. Op de website van Shape Up wordt deze visie wat verder uitgelegd. Hoe leuker je het vindt om te fitnessen, hoe beter je je best ervoor doet en hoe beter je resultaten worden. Het spel maakt dan ook gebruik van grappige opdrachten die je tegen andere spelers kunt uitvoeren.

Een paar van de opdrachten zijn: lift een olifant, squat naar de maan en ren naar de top van een bewegende trein. Deze opdrachten kunnen los gespeeld worden in challenges van 90 seconden, of de speler kan kiezen voor een vier weken durend schema, waarbij het de bedoeling is dat de speler gewicht gaat verliezen.

Bekijk het onderstaande filmpje voor een eerste indruk van de game:

Lees ook:4 manieren om in shape te komen voor de zomer
Lees ook:De push-up en squat challenge: versla jij men’s health?
Lees ook:4 oefeningen voor slanke benen
Lees ook:De 10 grappigste fitness quotes
Lees ook:Veluwse golfclub opent fitnessruimte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>