Vagina Fitness

Het trainen van je bekkenbodem spieren zorgt ervoor dat je intensere orgasmes hebt en minder snel incontinent wordt. En nu is er een makkelijke manier om deze spier te trainen.

fe724a2355f89b297d6ceda35a88a55c_large

De bekkenbodem oefeningen zijn oorspronkelijk bedacht door gynaecoloog Kegel. Deze oefeningen zijn alleen erg saai. Je ligt stil, terwijl je je spier aanspant en weer ontspant. Het bedrijf Linkcube Studio besloot daarom een leuke manier te bedenken om je bekkenbodem spier te trainen. Zij introduceerden daarom het spel Alice in Continent, dat gespeeld moet worden met het gadget Skea.

 
Zo werkt het spel: je doet de Skea in je vagina. Deze gadget is gekoppeld aan een spel op je telefoon, waar je Alice ziet rennen. Zij wil zo pijnloos mogelijk van het continent afkomen, dat vol met gaten en kuilen zit waar Alice in kan vallen. Door je bekkenbodem spier aan te spannen springt Alice over een gat heen. Dit maakt het doen van de oefeningen dus veel leuker.

Maar niets is zo leuk dan deze rare fitnessgadget in actie te zien. Bekijk daarom het onderstaande filmpje waarin de gadget gedemonstreerd wordt.

Lees ook:Tappy Fit: de fitness variant van Flappy Bird
Lees ook:Train je lach voor een jongere look
Lees ook:Tip: Word fit met een kaartspel!
Lees ook:Plafond bereikt, wat nu?
Lees ook:Acupunctuur tegen spierpijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>