Train je lach voor een jongere look

De meeste mensen trainen hun buikspieren, beenspieren, rugspieren en noem maar op. Maar de spieren in ons gezicht krijgen bijna nooit onze aandacht. Jammer, want door het trainen van je lachspieren ga je er jonger uitzien!

Gisteren testte Irene Moors de gadget Facial fitness pao smile trainer in het programma Life 4 You. Hoewel het trainen met deze gadget er vrij debiel uitziet (zie video), heeft de gadget toch zeker zijn voordelen! Het traint namelijk de belangrijke spieren in je gezicht, waardoor je lach er stralender uitziet en de huid in je gezicht langer strak blijft staan. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan kan Christiano Ronaldo je misschien verder overtuigen. Hij beveelt de gadget aan, voor een mooie jonge lach.

Je kunt de gadget hier kopen.

Lees ook:Mooiere huid door zweten
Lees ook:7 veel gemaakte fouten tijdens fitness training (3&4)
Lees ook:Vagina Fitness
Lees ook:Zweten voor een mooie huid
Lees ook:Pain & Gain: bikkels Marky Mark en The Rock ‘believe in fitness’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>