ADO Den Haag wekt stroom op in sportschool

Het selectieteam van ADO Den Haag is groen bezig! Tijdens een spinningles wekte het team stroom op.

ADO

In de Delftse sportschool SportsArt Fitness nam het team een spinningles. Door hun bewegingen werd er groene stroom opgewekt die vervolgens wordt gebruikt in de sportschool. Het Delftse fitnesscentrum vertelt aan Omroep West hoe belangrijk ze het ‘groen zijn’ vindt. De sportschool wil klanten bewust maken van een groene en gezonde levensstijl. ‘In tijden van recessie en klimaatveranderingen is het juist zo belangrijk dat energie opgevangen wordt. En daar waar mensen zich in het zweet werken om gezond bezig te zijn, wordt ook nog eens hun opgewekte energie daadwerkelijk verwerkt in hun en onze sportschool.’

 

Lees ook:Het geheim achter succesvol Anytime Fitness
Lees ook:Eet groene tomaten voor een gespierder lichaam
Lees ook:Ademhalingsproblemen door rare lucht in sportschool
Lees ook:Groene glossy
Lees ook:Fitness paasverhaal: Man ontmoet Jezus in de sportschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>