Fitness Rave

Afgelopen woensdag vond in Amsterdam de allereerste Fitness Rave plaats. In plaats van een stukje te hardlopen in de ochtend, komen mensen hier bij elkaar om lekker te gaan dansen voordat ze naar hun werk gaan.

laser-show-1428997-m

In Londen vond de eerste fitness rave al plaats in mei 2013. Sindsdien is het concept een razend succes geworden. De feestjes zijn al uitverkocht voordat de rave begint. Ook in Amsterdam was de opkomst vrij groot. De deelnemers spreken lovend over de rave. Ze kunnen op deze manier lekker energiek en dansend hun dag beginnen, voordat ze de hele dag achter hun bureau zitten. In het onderstaande filmpje van de NOS zie je een korte rapportage over deze eerste Fitness Rave in Amsterdam.

Lees ook:Aankondiging: De DiaBeatit run 2014
Lees ook:Gyrotonics: workout van Madonna, Gwyneth Paltrow, Julianne Moore en Terri Hatcher
Lees ook:Doe mee: de perfecte ochtend workout!
Lees ook:[Update] 30 dagen little black dress challenge: dag 4
Lees ook:Pas op! Deze workout laat je overeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>