Zumba is menens!

Ik maak veel nieuwe trends mee en heb ook gezien wat voor `tijdelijk` effect ze hebben. Maar Zumba…is dit keer zeer opvallend. De vraag is enorm en het enthousiasme waar mee Zumba in die paar  sportschooltjes in Nederland wordt ontvangen isgewoon bizar te noemen. De interesse voor deze nieuwe workout is wat mij betreft net zo groot als destijds met Tae Bo en Carlos Lens..weet jullie nog?

Wereldwijd hebben 10 duizenden mensen weer plezier om naar de sportschool te gaan, krijgen een betere conditie,  en VALLEN AF zonder grote kans op blessures of trekken en duwen aan gewichten. 

Nog geen 8 weken geleden stonden zo´n 300 Zumba geinteresseerden in een zaaltje ergens in Limburg !!Check this out!  klik op de link

http://www.leeuwardercourant.nl/nieuws/video/article3955539.ece/300_Limburgers_dansen_de_Zumba

Lees ook:De Zumba zoemt binnenkort in alle aerobicszalen!
Lees ook:Zumba Fitness in Nederland
Lees ook:Waarom versnelt krachttraining het afvallen?
Lees ook:Vrouwen sporten beter door ijzer
Lees ook:Fitness, de juiste voeding en vitaminen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zumba is menens!

 1. Linger

  Apart eigenlijk dat dit nu een onwijze trend is of gaat worden.
  Want in Brazilie doen ze deze manier van bewegen al tientallen jaren onder de naam: Axe, Samba Aerobics, Lambaaerobica. En dan nog actiever.
  Ik geef er zelf ook al 4 jaar les in in Nederland.

    /  
 2. Sharon

  Klopt, axe is super gaaf!!! En daar lijkt zumba wel op..alleen die beto perez heeft het goed voor elkaar gekregen om hier een naam aan te geven en zumba de wereld in te sturen!!
  Maar goed, het slaat heeel goed aan!!

    /  
 3. John Beerslag

  We leven nu in 2012. Zumba is nog steeds een rage! De lessen zitten nog steeds vol en de mensen zijn nog steeds super gemotiveerd om terug te blijven komen. Het concept is gewoon Super!!!

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>