Health City Papendrecht fietst voor Sophia met meer dan 100 mensen!

Op zaterdag 7 februari doet HealthCity Papendrecht met 110 mensen mee aan het jaarlijks terugkerend event Sporten voor Sophia. Dit event zal plaatsvinden in het Topsportcentrum Rotterdam. Zowel op 7 als op 8 februari zijn er 3 blokken van 365 mensen, die aan een spinningmarathon gaan meedoen van 3 uur. Hierbij wordt heel veel geld opgehaald, dat zal worden gebruikt voor onderzoeken naar kinderen die ziek zijn en de juiste medicijnen hiervoor. Het event is een feest om aan mee te doen.
HealthCity zal meedoen in het openingsblok. Vorig jaar heeft deze groep met 71 man 22.000,- euro opgehaald en dit jaar streven ze uiteraard naar een hoger bedrag. Onderling is er van alles geregeld; alle deelnemers krijgen een gratis shirt van Technogym en een busmaatschappij zal de groep gratis van en naar het Topsportcentrum vervoeren. Zij hebben zelfs hun eigen website; www.svoors.nl.

Hierop kun je zien, hoe gedreven deze groep is om er wat geweldigs van te maken. Het leuke is, dat er van de 3 presenters op het podium, 2 instructeurs van HealthCity Papendrecht zitten, Marco Zanen en Irma Puts. Kortom, het wordt een feestje!

Voor meer inhoudelijke informatie kun je kijken op www.sportenvoorsophia.nl

 

 

 

 

 

Een dergelijk event zorgt voor een enorme teambuilding binnen de club en als je eenmaal mee hebt gedaan, wil je het jaar daarop gewoon weer van de partij zijn. Zeker omdat het voor een heel goed doel is…..

Zo meldt de zeer gepassioneerde Irma Puts leading lady van het Health City Spin for Sophia Team. Wil jij iets betekenen voor dit geweldige team dmv sponsoring of heb je een ander idee wat geld oplevert (of bespaart) neem dan contact met haar via bovenvermelde website.

Lees ook:Irma Puts fietst met Health City Papendrecht bijna 50.000 euro bijelkaar!
Lees ook:Aanbiedingen fitness ketens op 1 rijtje.. Op=op!
Lees ook:Aankondiging: De DiaBeatit run 2014
Lees ook:Nog net op tijd om gratis in shape te komen!
Lees ook:Olympisch gewichtheffen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Health City Papendrecht fietst voor Sophia met meer dan 100 mensen!

 1. jeanie

  moes ik kan je stukje over david lloyd niet meer vinden.is het eraf gehaald?

    /  
 2. moes

  Jeannie nee hoor staat er nog gewoon op hoor. Paniekvoetbal bij david lloyd.. klik op fitnessbranche rechts

  Gr

  Moes

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>