Nog net op tijd om gratis in shape te komen!

Volg deze maand een gratis KickFun-les!

KickFun: dé manier om samen plezier in sporten te krijgen! In de maand mei kan iedereen een gratis KickFun proefles komen volgen bij alle fitnesscentra die een KickFun licentie hebben! Nog net op tijd om even extra in shape te komen voor de zomer.
 
Ontwikkelaar Guy van der Reijden: “KickFun is een superleuke groepsles waar je met z’n tweeën oefeningen doet op de Kickbag, een soort verplaatsbare bokszak.” Je maakt allerlei stoot- en trapbewegingen zonder dat je elkaar raakt. De KickFun-workout wordt door vele BN’ers en sporters gebruikt als dé methode om slank en fit te blijven.

KickFun is volkomen pijnloos!. De lessen hebben wel een hoog verslavingsgevaar hebben we gemerkt. Je werkt veel samen en motiveert elkaar, die sociale interactie vind je bij geen een andere groepsles! Je wordt opgezweept door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is één van de redenen dat er ook veel heren aan KickFun meedoen. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken. Of je nu 18 of 55 bent!

The Ultimate Workout
Daarnaast leer je bij KickFun ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid. De instructeurs van de 150 centra in Nederland hebben allemaal de speciale KickFun opleiding gedaan.
 
Kijk snel op www.KickFun.com en klik op CENTERS om uit te vinden welk fitnesscentrum bij jou in de buurt KickFun aanbiedt!
 

Let’s Kick Some…

 

Lees ook:Zumba Fitness in Nederland
Lees ook:XCO steunt Pink Ribbon
Lees ook:Health City Papendrecht fietst voor Sophia met meer dan 100 mensen!
Lees ook:De voor- en nadelen van groepslessen
Lees ook:Gratis knuffels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>