Technogym steunt Right To Play bij de introductie van Group

Recent introduceerde Technogym de nieuwste indoor fiets voor groepslessen: Group Cycle. Tot eind augustus hanteert Technogym een zeer aantrekkelijk introductietarief voor iedere geïnteresseerde ondernemer. Bovendien heeft Technogym deze introductieactie gekoppeld aan het goede doel Right To Play.

 De zomer is een ideale periode om in uw club voorbereidingen te treffen voor het drukke herfstseizoen. Tot eind augustus hanteert Technogym daarom een speciaal introductietarief voor Group Cycle. Group Cycle is afgeleid van professionele Italiaanse wielerfietsen, waarbij kwaliteit, ergonomie en Italiaans design de belangrijkste elementen zijn. Er is alleen gekozen voor de beste materialen, waardoor de fietsen extreem duurzaam zijn. Group Cycle  fietsen zijn eenvoudig in gebruik, makkelijk te verplaatsen en vergen weinig tot geen onderhoud.

 Met deze Group Cycle introductieactie steunt Technogym deze zomer wederom het goede doel. Voor iedere verkochte fiets maakt Technogym namens de klant een royaal bedrag over aan Right to Play. Right To Play is een internationale humanitaire organisatie. Met hun sport- en spelprogramma’s richten zij zich op de ontwikkeling van kinderen, de ontwikkeling van de gemeenschap, conflict preventie en de preventie van ziektes. De missie van Right To Play sluit goed aan bij “The Wellness Lifestyle” filosofie van Technogym. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hierbij essentieel; in voorgaande jaren steunde Technogym onder andere KWF Kankerbestrijding, stichting Pim en Sofia Kinderziekenhuis.

Meer informatie over de Group Cycle introductieactie van Technogym vindt u op: www.technogym.com

Lees ook:Obama doet ‘t op Technogym
Lees ook:De beste cardiosporten voor sportschoolmijders
Lees ook:Sneller fit
Lees ook:Technogym lanceert FLEXablitylijn
Lees ook:30 minuten interval voor betere gezondheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>