(Ibiza) Bootcamp nieuwste trend of blijver?

 

 

BOOTCAMP nieuwste trend of blijver?  

Overal zien we in de bossen, steden en stranden Bootcamp groepen ontstaan. Als paddenstoelen schieten ze uit de grond! Iedereen probeert zijn graantje mee te pikken uit deze fitnesstrend of zien we dit meer als een blijver? 

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitness niveaus. Niets geen luxe sportscholen, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit  en dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basics. 

Back to basics is het stiekem niet alleen.. Natuurlijk blijven de trainingen back to basic, alleen heeft één organisatie, The Bootcamp Club, het zo voor elkaar dat zij een week lang hun trainingen op Ibiza gaan verzorgen. Je hoort het goed IBIZA! 2 trainingen per dag, één early bird training (07:30uur) en één training voor de uitslapers onder ons (09:30uur). De trainingen zijn geheel gratis aangezien de organisatie samenwerkt met een van de meest toonaangevende schoenenwinkel van Rotterdam: Shoeclub. 

SHOECLUB presents IBIZA BOOTCAMP powered by THE BOOTCAMP CLUB

Ik ben door dit zo geïnspireerd dat ik nu zeker weet dat het een blijver is! Wat denk jij? 

Facebook:      facebook.com/ibizabootcamp 

Twitter:         twitter.com/ibizabootcamp 

Youtube:          

Lees ook:Neem je kind mee naar buggy bootcamp!
Lees ook:24 Hr Ghetto Gym
Lees ook:Wat zijn de fitnesstrends van 2013?
Lees ook:Facebookers bewegen minder?
Lees ook:Wat nou Ibiza feesteiland? Het is daar dus ook gewoon heerlijk detoxen en ontstressen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “(Ibiza) Bootcamp nieuwste trend of blijver?

 1. buikspieren

  Klinkt tof deze vorm van training, maar lijkt me moeilijk te combineren als je gewoon werkt. Dan is het eenvoudiger om even een uurtje naar de sportschool te gaan.

    /  
 2. Golfreizen

  Voor een bootcamp hoef je niet speciaal naar Ibiza. In Rotterdam kan je ze volgen.Ze worden in de zomer vaak bij het Kralingse bos gegeven door verschillende sportscholen.

    /  
 3. Robin

  Dit is geen blijvertje, om de zoveel tijd komen en gaan deze vreemde groepslessen

    /  
 4. Spierpijn verhelpen

  Ben het helemaal eens met Robin. Geloof niet dat dit hem gaat worden..

    /  
 5. borstspieren

  Maar, dit is dus wel een vorm van cardio, verder versterk je je spieren dus op geen enkele manier als ik het goed begrijp?

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>