‘THE PROJECT’ komt naar Amsterdam

Van 10 tot 12 september staat het museumplein in Amsterdam op zijn kop. THE PROJECT, een immersieve, vernieuwende fitnessles wordt hier namelijk gehouden.

the project

THE PROJECT is een initiatief van Reebok en Les Mills sportscholen. De bedoeling is dat de deelnemers niet zomaar een groepsles volgen, maar in een ‘fitness box’ stappen waar ze omgeven worden door de mooiste geluiden en beelden. De mensen in de box reageren op de visuele beelden, waardoor ze volledig omgeven zijn. De fitness ervaring wekt hierdoor meer de indruk dat het een videogame ervaring is.

Op woensdagochtend 10 september opent THE PROJECT op het museumplein in Amsterdam. Als deelnemer betaal je een vergoeding, die vervolgens wordt gedoneerd aan het jeugdsportfonds. Dit is een fonds voor kinderen uit arme gezinnen, die geen geld hebben om te kunnen sporten. Het jeugdsportfonds wil deze kinderen toch de beweging geven die zij nodig hebben.

Ben je nieuwsgierig naar THE PROJECT? Neem dan van 10 tot 12 september eens een kijkje op het museumplein, of lees hier meer over het project.

Lees ook:Immersive Fitness in Amsterdam
Lees ook:Aankondiging: De DiaBeatit run 2014
Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear
Lees ook:Fitte kinderen kunnen beter lezen
Lees ook:Regering waarschuwt ouders dikke kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>