Immersive Fitness in Amsterdam

In de afgelopen dagen werd het Museumplein van Amsterdam omgetoverd tot een waar sportcentrum. Vandaag is de laatste dag waarop je nog kunt meefietsen in de fitness-box van ‘The Project’.

the project 2

Al eerder legden we uit wat The Project precies is. Om het kort samen te vatten: The Project is een initiatief van Les Mills sportscholen. De sporter bevindt zich niet in een saaie groepsles, maar wordt omgeven door allerlei schermen, waardoor het lijkt alsof hij zich in een andere omgeving bevindt. Dit wordt door Les Mills ook wel Immersive Fitness genoemd.

The Project reist de hele wereld over. Al eerder konden mensen immersief sporten in Londen, Stockholm en Berlijn. En van 10 tot en met 12 september kun je dus fitnessen op het museumplein in Amsterdam.

Het Parool plaatste gisteren een interview met projectleider Kirsten Vesters. Zij vertelt dat er in twee dagen tijd al 1.100 mensen zijn komen sporten. Vandaag is de laatste dag waarop je zelf ook nog mee kunt doen aan Immersive Fitness in Amsterdam.

Lees ook:‘THE PROJECT’ komt naar Amsterdam
Lees ook:Tijdelijke NIKE-winkel met iconische sportswear
Lees ook:Fitness paasverhaal: Man ontmoet Jezus in de sportschool
Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 4)
Lees ook:Beginnen met fitness? Dit is wat je moet doen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>