Maak van fitness een uitdaging!

Ja, ik houd wel van een uitdaging en weet door de jaren heen omdat ik  strenge dieten heb gevolgd om lang geleden de fel begeerde Mr. Fitness titel te behalen. Maar ik weet vooral door de afvalrace voor het goede doel vorig jaar, hoe het voelt en wat je ervoor moet doen om de juiste balans te vinden tussen gezondheid, bewegen, plezier, werk, ontspanning en lekker (ongezond) eten.

Ik weet ook uit eigen ervaring waar het ernstig mis kan gaan! Ik heb begrip voor een ieder die constant opzoek is naar de juiste manier van gezond leven en dus ook bewegen waarbij het niet altijd lukt om de juiste “formule” te vinden. Vraag maar aan Oprah Winfrey!

Ik kan je nu al verklappen dat deze formule voor de meesten bestaat uit onder andere: Variatie en weten waar je mee bezig bent zonder uit het oog te verliezen hoe het menselijk lichaam werkt. Stel doelen en evalueer deze met jezelf. Er is altijd wel iets wat je anders kan doen of waar jij je ”actieplan” moet bijstellen. Wees kritisch tegen jezelf en verlies het doel nimmer uit het oog.

To be continued..

Lees ook:Zo kies je de beste workout muziek
Lees ook:Je fitnesskleur kan je helpen snel je doel te bereiken
Lees ook:If It Fits Your Macros: eet wat je wilt en bereik je doel!
Lees ook:Dear hard work; een ode aan pijn lijden en afzien
Lees ook:5 verschillende push-ups (van licht tot zwaar)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>