5 manieren om 100 calorieën te verbranden binnen 20 minuten

We zijn er vaak niet zo mee bezig, maar ook alledaagse activiteiten kunnen ons helpen met het verbranden van calorieën. Om goed bezig te zijn en om lekker energie te verbranden hoef je dus niet per se naar de sportschool te gaan. Maar wat kun je dan wel doen om calorieën kwijt te raken? In deze blogpost geef ik je 5 alledaagse manieren om ongeveer 100 calorieën kwijt te raken in 20 tot 30 minuten.

Bron: sxc.hu

1. Huishoudelijk werk
Als je fanatiek gaat poetsen in huis raak je al snel wat calorieën kwijt. Heb je dus een keertje geen zin om naar de sportschool te gaan? Ga dan lekker dweilen! Dan raak je wat calorieën kwijt en je huis wordt nog eens schoon ook! Volgens een artikel op fitho.in verbrand je met dweilen 100 calorieën in 20 minuten en met afwassen en koken verbrandt je 100 calorieën in ongeveer een half uur. Ga dus lekker aan de slag zou ik zeggen!

2. Bowlen
Bowlen is niet alleen heel erg leuk en gezellig, maar het verbrandt ook nog eens calorieën, wel 100 in 25 minuten.

3. Traplopen
De trap is een van de beste fitnessapparaten in je huis. Met het normaal op en afgaan van de trap verbrandt je namelijk 100 calorieën in 20 minuten. En als je je tempo nog een verhoogt of gewichten gebruikt tijdens het lopen kun je nog veel meer energie verbranden in dezelfde tijd.

4. Was je auto
Het wassen van je auto is een bezigheid die veel energie kost. Met name het inwaxen van je auto verbrand veel energie. Je kunt hier namelijk wel 325 calorieën per uur mee verbranden!

5. Dansen
Dansen is niet de meest efficiënte manier om calorieën te verbranden, maar wel een hele leuke! Zet daarom je muziek even goed hard en ga lekker te keer! Dan ben je in 20 minuten zo die 100 calorieën kwijt.

Er zijn dus leuke, makkelijke en handige activiteiten die je helpen met het verbranden van energie, zonder dat je naar de sportschool hoeft. Dus: get up and get moving!

Lees ook:12 sporten en de hoeveelheid calorieën die ze verbranden
Lees ook:Hoe verbrand je elke dag 500 calorieën?
Lees ook:Shoppen is een workout!
Lees ook:Kickbokstraining thuis
Lees ook:Buikvet verbranden in 6 minuten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>