Hoe blijf je slank op vakantie?

Het vakantieseizoen staat weer voor de deur. Je bent misschien net als ik al bezig met het trainen voor de perfecte beachbody. Maar hoe blijf je eigenlijk slank op vakantie? Vaak komen mensen vaak terug van vakantie met een paar extra kilo’s. De volgende tips zouden je moeten helpen op gewicht te blijven tijdens jouw weekjes vol met ontspanning.

Bron: sxc.hu

Bron: sxc.hu

1. Ga wandelen
Het is vakantie dus je hebt geen haast. Laat je auto dus een keertje staan en wandel lekker naar de toeristische trekpleisters. Wandelen is immers erg gezond en het is nog gratis ook!

2. Doe onderzoek naar het eten
Als je op vakantie bent wil je natuurlijk de local cuisine proeven. Hier kunnen echter hele ongezonde en vette gerechten tussen zitten. Bekijk voordat je op vakantie gaat welke gerechten karakteristiek  zijn voor jouw bestemmingsplaats en bekijk welke van deze gerechten de beste voedingswaarden heeft. Zo proef je alsnog de local cuisine en ben je nog steeds gezond bezig!

3. Drink water
Water zuivert je lichaam. Zorg er daarom voor dat je ook op vakantie niet vergeet om genoeg water te drinken. Vul elke dag een fles met water en zorg dat deze voor het einde van de dag op is. Dan weet je in ieder geval zeker dat je genoeg gedronken hebt.

4. Neem gezonde snacks mee
Als je gezonde snacks met je meeneemt op vakantie hoef je je niet over te geven aan de ongezonde snacks die op straat verkocht worden. Neem bijvoorbeeld een bakje met nootjes of een zakje met worteltjes mee als snack.

Lees ook:22 Supertips voor een fitte en gezonde vakantie
Lees ook:Hoe blijf je actief tijdens je vakantie?
Lees ook:Dikker door vakantie
Lees ook:Water drinken helpt met afvallen
Lees ook:Luie manieren waarop je kunt afvallen (deel 1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>