Versla de moeheid tijdens je werk!

Heb je een bureaubaan waarbij je regelmatig wegsukkelt? Heb je moeite met het wakker blijven op je werk,  heb je geen energie of voel je je afwezig? Volg dan deze tips op:

yawn-1077072-m

Wees actief
Vooral met een bureaubaan moet je jezelf er regelmatig toe zetten om actief te blijven. Je lichaam zit lang in dezelfde pose, waardoor het denkt dat het in rust is. Na een poos wordt het vanzelf moe. Probeer daarom af en toe een stukje te lopen, of denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een bureau waarachter je kunt staan.

Fitness
Fitness is een goede manier om je algehele conditie te verbeteren. Als je een betere conditie hebt, is je lichaam sterker, minder snel moe en zul je dus ook minder snel moe worden tijdens je werk. Mocht je het te druk hebben om door de weeks te fitnessen, probeer dan zoveel mogelijk in de weekenden te trainen. Zelf een avond of middag wandeling doet al wonderen. Probeer daarom zoveel mogelijk te bewegen.

Slaap genoeg
Als je niet genoeg slaap krijgt kom je sneller aan, en wordt je sneller moe. Probeer daarom genoeg rust te krijgen en slaap op vaste tijden.

Lees ook:Het recept voor een goede nachtrust? Sporten!
Lees ook:Simpele tips voor een betere workout
Lees ook:Waarom je als hardloper krachttraining moet doen
Lees ook:Hoe blijf je actief tijdens je vakantie?
Lees ook:Fitness mythe: je moet HIIT doen om af te vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>