De beste seksposities voor sterke armen

Laten we het eens hebben over win-win situaties. Welke seksposities zorgen ervoor dat je je armen ook nog eens traint?

me-and-you-1206653-m

De Times of India geeft een mooi overzicht van de seksposities die je armen het beste trainen.

1. Anvil positie

De man bevindt zich in een push-up positie terwijl de vrouw dubbelgeklapt onder hem ligt. De man leunt hierbij volledig op zijn armen, let er dus op dat je in de push-up positie blijft, en niet je knieën op de ondergrond laat steunen.

Bekijk een afbeelding.

2. De kruiwagen

Deze positie is goed voor de armspieren van beide personen. De vrouw steunt op haar armen, terwijl de man haar bij de heupen omhoog tilt. Met name de vrouw demonstreert met deze positie de kracht van haar hele bovenlichaam, terwijl de man traint voor sterkere biceps.

Bekijk een afbeelding.

3. Stand and Carry positie

Deze positie traint voornamelijk de armspieren van de man. De vrouw wikkelt haar benen om de man, hij houdt haar hele gewicht in zijn armen.

Bekijk een afbeelding.

4. Swiss Miss positie

De vrouw ligt op haar buik op een fitnessbal, terwijl ze haar handen voor haar hoofd op de grond houdt, zodat ze zichzelf kan balanceren. De man traint zijn armspieren niet tijdens deze oefening. Daarentegen worden van hem meer beenspieren vereist.

Bekijk een afbeelding.

5. Big Dipper positie

Deze positie heeft wat weg van de tricep-dip. De man steunt met zijn handen achter zich op een bank, terwijl hij zijn voeten leunt op een stoel. De vrouw zit bovenop hem. Doordat hij zichzelf en de vrouw moet dragen, traint de man zijn triceps.

Bekijk een afbeelding.

6. Little Dipper

Deze positie lijkt op de big dipper, maar nu is het de vrouw die met haar handen leunt op de bank, terwijl haar voeten rusten op een stoel. De man ligt onder haar, en de vrouw doet daadwerkelijk tricep-dips om tot een climax te komen.

Bekijk een afbeelding.

Lees verder voor meer posities die je armen trainen.

Lees ook:4 oefeningen voor een sterke rug
Lees ook:4 variaties op een plank
Lees ook:5 verschillende push-ups (van licht tot zwaar)
Lees ook:Missie sixpack (2): burpees
Lees ook:4 moves voor slankere dijen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>