Een nieuwe redacteur voor Fitness.blog

 

Als freelance fitness- & lifestyle journalist schrijft Angélique Heijligers o.a. voor reclame- en ontwerpbureaus, ontwikkelt ze tijdschriftconcepten, analyseert ze trends voor trendbureaus en publiceert ze in diverse vak- en publieksbladen zoals Glamour, Men's Health, Best Life, Body Biz, Viva, Jan en AvantGarde. 

Sinds 1992 is Angélique als gecertificeerd instructeur werkzaam in de fitnessbranche, waarbij krachttraining, cardio vasculaire training en yoga haar speciale interesse hebben. Voor inspiratie verblijft ze regelmatig in LA om zich over te geven aan een super healthy, groene lifestyle. 

Lees ook:Een nieuwe redacteur voor Fitness.blog
Lees ook:Steeds meer 55-plus instructeurs in fitnesscentra
Lees ook:Eco Yoga
Lees ook:Uit-je-dip-tip: begin je work-out eens met cardio
Lees ook:Yoga met je hond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een nieuwe redacteur voor Fitness.blog

  1. Lonneke

    Gelukkig reageert iedereen zo enthousiast als ik :)
    Mooie foto, alleen jammer van die zonnebril: kunnen we je mooie grote, donkere kijkers niet zien. Hi!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>