Eindelijk!

Ik ben Moes Chraou (38) en onlangs ben ik verkozen tot redacteur van dit fantastisch platform met allemaal mensen die op een of andere manier “connected” zijn met fitness. Laat ik nu toevallig de enorme drang om mijn opgedane kennis en ervaring of fitness gebied te willen delen met anderen. En in dit geval dus ook met jullie!In mijn volgende blogs zal ik jullie uiteen zetten wat jullie allemaal kunnen verwachten.

Lees ook:Fitness blog onderwerpen
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!
Lees ook:De nieuwe Fitness Blogger
Lees ook:Herrie in de fitness!
Lees ook:Afscheid Fitness.blog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>