Fitness blog onderwerpen

De komende maanden zal ik net als Angelique allerlei berichten plaatsen die te maken hebben met fitness bestaande uit veelal de volgende onderwerpen (rubrieken);

Fit Facts: feiten danwel beweringen die fitness gerelateerd zijn,

Fitness Trends: de laatste nieuwste ontwikkelingen en bijzonderheden in fitnessland,

Fit Tips: Ik zal jullie voorzien van allerlei handige en praktische tips die jullie kunnen helpen bij het behalen van jullie eigen persoonlijke fitness doelstellingen,

Fitnes Fun: Leuke, ludieke en opvallende events, acties of wetenswaardigheden op gebied van Fitness,

Fitness voor Kids: de jeugd is de toekomst! Ik zal me evenredig richten op allerlei tips en methoden om jeugdigen aan te sporen om in beweging te blijven,

Fitness is Business: Voor de ondernemende fitness bloggers heb ik een aantal bijzondere wetenswaardigheden en ben ik bereid om mijn ervaringen te delen als het gaat om een “boterham” te verdienen met fitness. (freelance aerobicinstructeurs, personal trainers etc.)

Indien jij nu al ziet dat het onderwerp wat jou het meest aanspreekt hier niet bij staat, laat het mij dan weten. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar wat jullie allemaal beweegt en schroom vooral niet om mij zaken die je tegen komt op het net of elders toe te zenden.

Lees ook:Afscheid Fitness.blog
Lees ook:De Fitness.blogger
Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe fitnessblogger!
Lees ook:Eindelijk!
Lees ook:De nieuwe Fitness Blogger

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Fitness blog onderwerpen

 1. Ellen

  Klinkt veelbelovend! Leuk, ik kijk iedere dag even. Succes ermee.

    /  
 2. denise

  ik ben een vertrouw lezer en zou angelique heel erg missen. ik heb al een goede gevoel over jouw “expertise”in de vak en ga ik bleven lezen.
  groetjes,
  d

    /  
 3. moes

  Ok leuk!

    /  
 4. Alena

  I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.

  Alena

  http://www.smallbusinessavenues.com

    /  
 5. Charlotte

  Leuke blog!

  Ik zou graag wel wat meer willen weten over de Amerikaanse fitnessbranche, dus als je daarover iets weet, lees ik het graag!

  Charlotte

    /  
 6. moes

  Hallo Charlotte,

  Kun je wat specifieker zijn?

  Moes

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>